EERSTVOLGENDE CURSUSSEN

INCONTINENTIE BIJ KINDEREN

24 SEPTEMBER 2021

Na deze eendaagse cursus heeft u handvatten tot een constructieve opbouw voor uw osteopatische behandeling op het gebied van (bed)plasproblematiek

Lees meer
Embryologie / Blechschmidt

EMBRYOLOGIE/
BLECHSCHMIDT

13 T/M 15 OKTOBER 2021

In de moderne geneeskunde wordt over oorzaak en gevolg op dezelfde manier nagedacht als gebruikelijk is voor de levenloze natuur. Bestaat er een methode die aanvullend op deze natuurwetenschappelijke methode meer geschikt is om het levende aan het organische te begrijpen? In deze cursus wordt zo’n methode, de fenomenologie gepresenteerd en geoefend.

Lees meer

MEDIGRES

NA- EN BIJSCHOLINGSORGANISATIE VOOR PARAMEDICI

Welkom op de website van Medigres. Medigres is ontstaan vanuit de osteopathie. De grondlegger van de osteopathie, Andrew Taylor Still, gaf aan dat ‘anatomie’ belangrijk is voor de osteopathie. Vanuit deze visie probeert Medigres haar cursussen aan te bieden.

De doelstelling van Medigres is het aanbieden van cursussen in de medische vakken, zoals de cursus Embryologie in Gottingen en de daaraan gekoppelde cursus Vervolgdag Embryologie, maar ook cursussen over problematiek uit de praktijk, zoals de cursus Osteopathie bij (bed)plasproblematiek. De cursussen kunnen zowel in de vorm van college alsook in de vorm van een workshop zijn en alle combinaties daartussen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan en ontvang een melding als er weer nieuwe cursussen aankomen.